Jaartraject ‘Een succesvolle rt-praktijk’

Voor wie


Is jouw werk jouw passie? Is het tijd om jouw business nu écht te laten uitgroeien tot een succesvolle praktijk? Wil jij meer klanten helpen dan nu het geval is? Maar heb je geen zin meer in gepieker, tijdverspilling en verkeerde investeringen? Kies dan voor het jaartraject “Een succesvolle rt-praktijk’!

Een jaar lang word je intensief begeleid naar en gecoacht op het neerzetten van een zichtbare en florerende onderneming. Al het geleerde kun je direct in de praktijk brengen. Al na dag 1 kun jij je onderneming verder laten groeien! Gaandeweg gebrek aan inspiratie of motivatie? No way! Jouw business coach houdt je met coaching en instructies scherp, zodat jij je ambitieuze doelen gaat verwezenlijken!

Wat leer je


Een goede voorbereiding is het halve werk! In dit blok krijg jij alle bouwstenen die je nodig hebt om een succesvolle onderneming te creëren. Alles wat je leert, pas jij de volgende dag direct in werkelijkheid toe. Je maakt met jouw praktijk een vliegende start!

Hoe verpak ik mijn expertise in aansprekende diensten? Hoe bepaal ik mijn ideale doelgroep? Uurtarief of pakketprijs? Wat kan ik doen om mijn concurrenten altijd een stap voor te zijn? Op deze en vele andere businessvragen geeft dit blok jouw alle antwoorden.

Je praktijk staat, je hebt de expertise in huis, je bent er klaar voor. Maar waar blijven de klanten?

In dit blok leer je hoe jij op integere wijze je diensten onder de aandacht brengt. Je verrijkt je kennis én vaardigheden op het gebied van verkoop en marketing. Je leert wat je moet doen om jouw business te laten werken als een klantenmagneet.

Dit jaarprogramma geeft jou als bonus de online masterclass ‘zichtbaarheid’, onder leiding van Germaine. Germaine is dé specialist op het gebied van social media.

Ondernemen betekent zichtbaarheid. Zichtbaarheid voor klanten, maar ook voor je fans. Je bent tenslotte een brand. In deze masterclass gaan we het hebben over wat je nodig hebt om deze zichtbaarheid te creëren en hoe je dat gaat aanpakken.

Vanuit een Social marketingplan ga je met een aantal speerpunten werken. Wie is mijn doelgroep, hoe creëer ik interactie en wat wordt mijn tone of voice. Welke on-en offline kanalen passen het beste bij mijn bedrijf en hoe ga ik vanuit hier communiceren. Hoe schrijf ik de beste teksten en hoe houdt ik de interactie met mijn fans het beste in stand. Dit en nog veel meer in deze online masterclass.

In dit blok staat jouw vakmanschap centraal. We gaan aan de slag met RT-methodieken en coachingstechnieken. Nieuw of verdiepend. Je wordt in staat gesteld om jouw leerlingen, klanten of coachees nóg snellere vooruitgang te laten boeken.

Bij de keuze van de thema’s worden de wensen van deelnemers betrokken.

 In dit afsluitende blok blikken we terug op de resultaten en vooruitgang die jij geboekt hebt. Ook maken we een plan voor de toekomst. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt van ons mee. Je gaat vol vertrouwen en op eigen kracht de toekomst tegemoet!

Wat krijg je


 • 4 x klassikale training (1 dag)
 • 4 x online intervisie (1 dagdeel)
 • 5 x persoonlijke 1-op-1 coaching
 • 1 x masterclass SEO
 • Studiematerialen en templates

En uiteraard koffie, thee, fris en heerlijke lunches!

Waar en wanneer


“Een succesvolle RT-praktijk” start op vrijdag 22 januari 2021 en duurt 10 maanden. De trainingen vinden plaats in Amsterdam.

Investering


De investering voor de opleiding “Een succesvolle RT-praktijk” bedraagt € 4.750,-. Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

Let op: deze kosten komen in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid! De netto-investering zal hierdoor lager uitvallen.

Meer weten? Mail dan naar: info@growbright.nl 

Waarom een jaartraject?


Onderzoek wijst uit dat startende ondernemers pas na drie jaar vinden, dat hun onderneming zich op een acceptabel niveau bevindt. Wij vinden dat dat sneller kan. Andrs Coaching heeft alle succesfactoren van een florerende RT-praktijk geanalyseerd. Vervolgens is dit vertaald naar een unieke leerinterventie. Hieruit is het jaartraject ontstaan. Het rendement van het programma als geheel, is vele malen hoger dan de som der delen. Doe mee en leer samen met andere vakgenoten, hoe jij jouw passie binnen een jaar laat uitgroeien tot een succesvolle praktijk!

Gratis business consult


Worstel je met een zakelijk vraagstuk, maar is het Jaarprogramma nog te ver weg? Maak dan gebruik van het Andrs Coaching Business Consult. Dit is een telefonisch adviesgesprek, waarin jouw vraagstuk wordt opgehelderd. Knelpunten worden blootgelegd. Je krijgt tips, waarmee jij snel op eigen kracht verder kunt. Helder en inspirerend. Wij geven wekelijks twee consults gratis weg! Aanmelden? Klik hier.

Wie zijn wij?


Tijdens dit jaartraject word je begeleid door 3 professionals die elkaar al jaren vriendschappelijk kennen en aanvullen: Andréas, Job & Germaine.

Andréas Lefevre is oprichter en eigenaar van praktijk ‘Meester Andreas’, ‘Scriptiesteun’ en ‘Andrs Coaching’. Vanaf 2011 is hij werkzaam in het onderwijs en heeft zo’n beetje alle facetten daarvan gezien. Denk aan het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het mbo.

Job Zwemmer is een zeer ervaren business coach, bedrijfseconoom, trainer en learning & development specialist. Hij heeft veel zelfstandig dienstverleners begeleid in de groei van hun onderneming. Hij runt hiernaast praktijk voor business coaching.

De online masterclass ‘zichtbaarheid’, wordt aangeboden door Germaine. Germaine is dé specialist op het gebied van social media. Tevens oprichtster van ‘Digital Nomadness‘.

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.
  Open chat
  Kan ik je ergens mee helpen?
  Kan ik je ergens mee helpen?