Jeugd & gezin

“De jeugd is de toekomst.” En een goede toekomst willen we allemaal. Dit doen we dan ook met elkaar. Laten we ervoor zorgen dat de jeugd het goed heeft, dan komt het ten goede aan de toekomst.

Hoewel we allemaal jong zijn geweest, is geen kind hetzelfde, geen situatie hetzelfde. Het moderne gezinsleven kent echter steeds meer uitdagingen: ten aanzien van werk, relaties, volle sociale agenda’s, samengestelde gezinnen, een rijk aanbod aan activiteiten en prikkels.

Zo zijn er diverse situaties te bedenken waarin je als opvoeder de hulp van een gezinscoach kunt inroepen. Als co-ouder, alleenstaande vader of moeder, een traditioneel of samengesteld gezin… of het nu gaat om driftige peuters en kleuters, nukkige tieners of blowende of gamende pubers…. Omgaan met conflicten is niet eenvoudig. Er kunnen momenten zijn dat ondersteuning welkom is. In al deze situaties kan gezinscoaching uitkomst bieden.

Het is mijn passie om kinderen, jongeren – en hun ouders te helpen. In samenspraak kijken we waar de hulpvraag ligt. Door te luisteren, observeren en wensen en behoeften in kaart te brengen, van alle betrokken gezinsleden, gaan we na wat er anders kan. Met mijn ervaring als docent en coach kunnen we een passend ondersteunings- en/of gezinsplan maken.

Mijn aanpak is no-nonsense en in een ongewongen sfeer weet ik te onderzoeken waar de crux zit, eventueel te (her)indiceren en jullie als gezin mee te nemen in de voorgelegde te nemen stappen. Net zolang tot het beoogde resultaat is behaald.

Hierin is het mogelijk om samen te werken met het Heliomare of het Samenwerkingsverband. Momenteel zitten we in het proces met de gemeente om tot een zorgcontract te komen.

Tarieven


  • Intake 1 uur met beide ouders, zonder kind(en anders graag een mail met akkoord andere ouder)
  • Gemiddeld 4x 1 uur coaching met kind of ouders

1 uur: 95,- incl. btw

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?