Andreas

Ho, ik ben Andreas. Gedurende mijn carrière die in 2011 begon in het onderwijs, ben ik met heel veel verschillende kinderen in aanraking gekomen. Ik zag veel kinderen bloeien, maar zag ook her en der kinderen vastlopen. Zowel op de basisscholen, als in het middelbaar onderwijs en het mbo. Dat ging mij aan het hart: als docent wil je niets liever dan kinderen een goede basis met mooie ervaringen meegeven. Ik leerde al snel dat er vaak meer speelde dan alleen schoolzaken. Tijdens de eerste periode bijlessen geven, merkte ik dat er steeds meer coaching bij kwam kijken. Het coachen zorgde voor extra ondersteuning. Het gaf een boost aan de processen van het kind en gezin, waardoor de uiteindelijk beoogde resultaten werden behaald. Het geeft mij enorm veel voldoening om de kinderen weer te zien opbloeien. Je ziet ze letterlijk groeien: in hun ontwikkeling, in hun zijn.

Zodoende ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen op het gebied van coaching en heb intussen een mooi curriculum aan opleidingen opgebouwd, waaronder de opleiding tot Jeugd- en Gezinscoach die ik bij Tea Adema heb gevold. Tevens ben ik gecertificeerd als gymdocent, psychomotorisch remedial teacher en voor programma’s als JaMaRa-rekenen, Taal in Blokjes, Alle Teksten De Baas en de “Ik Leer Leren-training”.

Mijn affiniteit met het lesgeven aan kinderen met bepaalde (gedrags-)beelden zoals autisme, angsten, agressie en AD(H)D zorgt ervoor dat ik al veel van deze kinderen in mijn praktijk heb mogen helpen. Daar waar nodig word ik ingehuurd door het (SWV) samenwerkingsverband en het (HIT) Heliomare Interventie Team voor ondersteuning.

Ook geef ik daarnaast thuisonderwijs, voor kinderen die om welke reden dan ook niet naar school kunnen. Voor meer informatie over onderwijs gerelateerde zaken verwijs ik je door naar “Meester Andreas” of “Scriptiesteun”.

Wil je kennismaken en bespreken van ik voor jou/jullie kan betekenen? Aarzel niet langer en neem contact met mij op.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?