ZZP coach

Wat leer je


Van Idee naar YAY!

Het begint bij een idee of je rolt ergens in…. Maar dan? Of het nu vanuit je werk of passie begint, zodra je de eerste schreden als ondernemer zet, merk je dat er ontzettend veel meer bij komt kijken dan je wellicht in eerste instantie dacht. Weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen of ben je al begonnen, maar weet je even niet zo goed “hoe nu verder”? Herkenbaar!

We bepalen samen aan welke onderdelen we gaan werken. De meeste onderdelen zijn hieronder uitgeschreven. Je zult zien dat je snel stappen zult maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Je krijgt alle bouwstenen die je nodig hebt om een succesvolle onderneming te creëren. Alles wat je leert, pas jij de volgende dag direct in werkelijkheid toe. Je maakt met jouw praktijk een vliegende start.

Hoe verpak ik mijn expertise in aansprekende diensten? Hoe bepaal ik mijn ideale doelgroep? Uurtarief of pakketprijs? Wat kan ik doen om mijn concurrenten altijd een stap voor te zijn? Op deze en vele andere ondernemersvragen krijg jij de antwoorden.

Je praktijk staat, je hebt de expertise in huis, je bent er klaar voor. Maar waar blijven de klanten?

Je leert hoe je op een integere wijze je diensten onder de aandacht brengt. Je verrijkt je kennis én vaardigheden op het gebied van verkoop en marketing. Je leert wat je moet doen om jouw business te laten werken als een klantenmagneet.

Ondernemen betekent zichtbaarheid. Zichtbaarheid voor klanten, maar ook voor je fans. Je bent tenslotte een brand. Je leert wat je nodig hebt om deze zichtbaarheid te creëren en hoe je dat gaat aanpakken.

Vanuit een Social marketingplan ga je met een aantal speerpunten werken. Wie is mijn doelgroep, hoe creëer ik interactie en wat wordt mijn tone of voice. Welke on-en offline kanalen passen het beste bij mijn bedrijf en hoe ga ik vanuit hier communiceren. Hoe schrijf ik de beste teksten en hoe houd ik de interactie met mijn fans het beste in stand.

Jouw vakmanschap staat centraal. We gaan aan de slag met RT-methodieken en coachingstechnieken. Nieuw of verdiepend. Je wordt in staat gesteld om jouw leerlingen, klanten of coachees nóg snellere vooruitgang te laten boeken.

We blikken terug op de resultaten en vooruitgang die jij geboekt hebt. Ook maken we een plan voor de toekomst. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt van mij mee. Je gaat vol vertrouwen en op eigen kracht de toekomst tegemoet.

Voor wie


Is jouw werk jouw passie? Is het tijd om jouw business nu écht te laten uitgroeien tot een succesvolle praktijk? Wil jij meer klanten helpen dan nu het geval is? Maar heb je geen zin meer in gepieker, tijdverspilling en verkeerde investeringen? Wil je kort en intensief gecoacht worden? Dan ben ik jouw coach!

Of het nu gaat om het opzetten van jouw eigen praktijk of een ander soort bedrijf, of je zit even vast – ik help je richting te geven, inzicht te krijgen in waar jouw focus dient te komen liggen, in contact te komen met jouw passie.

In 1 uur elke 2 á 3 weken word je persoonlijk gecoacht op het neerzetten van een zichtbare en florerende onderneming. Al het geleerde kun je direct in de praktijk brengen. Al na dag 1 kun jij je onderneming verder laten groeien!


Wie ben ik als ZZP coach


Sinds ik in 2016 voor mijzelf ben begonnen met bijlessen als “Meester Andreas”, is mijn onderneming uitgegroeid tot drie goedlopende praktijken: Meester Andreas, Scriptiesteun en ANDRS coaching. De rode draad is helder: ik ondersteun kinderen, ouders, en jongeren in hun (persoonlijke) groei. Zodoende heb ik dit samengebracht in de overkoepelende groep “GrowBright – Onderwijs & Coaching”. Meer over mijzelf lees je onder “Coach Andreas.”

Dit alles is uiteraard niet zonder slag of stoot gelukt. Ook ik ben ergens begonnen en heb op mijn weg veel inspirerende mensen ontmoet. Ook ik ben op diverse vlakken ondersteund. De ervaringen die ik in mijn ondernemerschap heb opgedaan zijn waardevol. Gecombineerd met mijn ervaring in het onderwijs en coaching voor jeugd- & gezin, kan ik ook jou als ondernemer helpen. Het is mijn passie om ook jou als ondernemer te ondersteunen in jouw groei!


Ik coach mensen op het gebied van sport en voeding. Doordat ik zoveel bezig ben in mijn eigen bedrijf had ik geen oog voor nieuwe ontwikkelingen, Andreas heeft mij al na één gesprek geholpen kansen te benutten die ik zelf niet zag liggen. Het is prettig iemand te hebben die mijn bedrijf van een andere kant bekijkt en waarmee ik kan sparren over de vervolg stappen. Andreas zorgt ervoor dat ik ook daadwerkelijk doe wat wij samen in plannen.

Niet overtuigd? Klik op goedlichaam en kijk wat ik met wat hulp heb kunnen opzetten!

Tim Bijlaard

Tim Bijlaard

Tarief en locatie


  • 125,- per sessie, ex. BTW
  • 1 sessie per 3 weken. Gemiddeld is 3 maanden coaching voldoende

Weten wat je aan mij hebt, en of er een klik is? Mail dan nu voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@andrscoaching.nl

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?