Ouders

Als ouder of verzorger weet u als geen ander hoe uw jongen in elkaar zit. Toch is dat geen garantie op ‘succes’. Misschien wel juìst vanwege deze relatie. Er kunnen zich situaties voordoen waar u ook geen antwoord op heeft of de oplossing even niet weet. Of misschien wel een idee heeft, maar het niet zelf wilt/kunt doen.

U komt dan ook niet zomaar op mijn site terecht. Dat betekent dat u of uw zoon mogelijk een hulpvraag heeft. Deze kunnen we eerst inventariseren tijdens ons eerste contact.

Jongens hebben een karakteristiek gedrag. We wijzen hen daar niet op af, maar laten juist zien hoe ze hun eigenschappen kunnen inzetten om tot ontwikkeling te komen. Zodat ze hun ware energie gebruiken voor hun eigen unieke groei.

Als ervaringsdeskundige kan ik als geen ander de klik maken met jouw zoon. Doordat ik echt kijk naar het kind, met hem kan levellen, een luchtige benadering aanhang en gebruik maak van een gezonde dosis humor, voelen kinderen – en hun ouders – zich snel bij mij op het gemak.

Via email of telefoon zal snel duidelijk worden waar de (meest urgente) hulpvraag ligt. Ik kan direct aangeven waar we mee kunnen beginnen en wie het traject zal ingaan met u en uw kind.

ANDRS coaching gaat dan ook niet uit van standaardoplossingen. We bieden je ondersteuning bij het vinden van jouw eigen manier van groeien en ontwikkelen. Als jongen of jongere, maar ook als ouder, in de vader en/of moederrol, en met elkaar als gezin. Daardoor komt straks iedereen in het gezin tot z’n recht. Soms kan dit proces confronterend of zelfs wat pijnlijk zijn. Maar zoals we allemaal weten hoort dat er gewoon bij. De groeipijnen zogezegd.

Gaat u akkoord met het voorstel, dan beginnen we met het goed oriënteren wat de startpositie van uw zoon is. De eerstvolgende keer kunnen we dan beginnen met de daadwerkelijke coaching. Gedurende de coachsessies houden we contact en sturen we bij – net zolang en daar waar nodig is.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?